Завршен апел за помош на Валентина и нејзиното семејство

5

Почитувани пријатели.

Уште еден апел за помош ни пристигна и го споделуваме со вас, со надеж дека и овојпат сите заедно ќе ја покажеме нашата хуманост на дело.

Валентина живее со само 4000 денари социјална помош. Таа и нејзиното семејство од скопската населба Припор имаат потреба од нашата помош во храна, облека, обувки, средства за хигиена, покуќнина и материјални средства.

Дополнително, на Валентина и е потребна и инвалидска количка, доколку можете да и донирате за купување на истата, семејството би ви било благодарно. Или пак- ако можете да и подарите инвалидска количка, со тоа би и го решиле проблемот околу секојдневното функционирање.

Да покажеме дека сме луѓе!

Сите кои сметаат дека можат на било кој начин да помогнат, можат директно да ја контактираат мајката на Валентина или да уплатат сума по избор на сметка.

Валентина Гјуровска

210501624787103 Tutunska banka.

Адреса ул.Сава Ковачевиќ, br.287 Pripor.

контакт телефон 078 711 817…

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: