Завршен апел за помош на Томислав Биондиќ

1

Едно семејство чека на нас, да им дариме зрак надеж…
Томислав Биондиќ има 43 години, и целиот негови живот е во борба со епилепсијата. Неговата моментална состојба е влошена, а единствена надеж за подобрување лежи во испитувањата кои треба да се направат во Клиничкиот Центар за Епилепсија во Загреб. Меѓутоа, семејството ги нема потребните 3000 евра и затоа апелира на нашата помош…

Донации на следниот број од мрежата на Т Мобиле : 070 / 143 153 и од VIP 077/143779

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: