Завршен апел за помош на Тодорка Наумоска- Димески

1

Драги пријатели, ајде да помогнеме!

Тодорка Наумоска –Димески родена 02.04.1981 од Прилеп, која боледува од Cirrhosis Hepatitis Immunogenes (автоимуна цироза на црниот дроб) и има потреба од трансплантација на црн дроб во Турција, операцијата чини 60.000 евра.
Бидејќи нејзиното семејство не е финансиски спремно да ги овозможи тие пари, отворена е жиро-сметката за донација 300027093492568 на Комерцијална банка АД Скопје и броеви за телефонско донирање (100 денари/повик):
070/143-110 (Т-Мобиле)
077/143-314 (ВИП)

075/143-750 (ОНЕ)

Ви благодариме на хуманоста!!!! Подајте рака. Подарете живот!!!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

5 коментари

 1. Објавено од Меги Попоска, на Одговори

  Почитувани!
  Ќе ве замолам да ги смените личните податоци за оваа личност бидејќи во Вашата објава има печатна грешка.
  Се работи за Тодорка Наумоска –Димески родена 02.04.1981 од Прилеп, која боледува од Cirrhosis Hepatitis Immunogenes (автоимуна цироза на црниот дроб) и има потреба од трансплантација на црн дроб во Турција, операцијата чини 60.000 евра.
  Бидејќи нејзиното семејство не е финансиски спремно да ги овозможи тие пари, отворена е жиро-сметката за донација 30002709342568 на Комерцијална банка АД Скопје и броеви за телефонско донирање (100 денари/повик):
  077/143-314
  070/143-110
  075/143-750

  Ви благодариме на хуманоста!!!! Подајте рака. Подарете живот!!!

 2. Објавено од Goran, на Одговори

  Megi,
  Site imate greska vo ziro smetkata, sodrzi 14 namesto 15 brojki.
  Ve molam koregirajte ja.

 3. Објавено од Даме, на Одговори

  Го молам авторот на овој пост или некој од администраторите да ја поправи жиро сметката во 300027093492568

 4. Објавено од Анна, на Одговори

  Средена е жиро сметката!

 5. Објавено од Виктор, на Одговори

  видете, незнам како ке го прифатат надлежните тоа што следи ама подХИТНО да ја обават екстремно ефикасната постапка специјално за црниот дроб наместо да чекаат на други фактори, природата го има најефикасниот механизам за самоизлекување, а тоа е следно: да се стартува со диета на овошни и зеленчукови сокови и вода и ништо освен тоа така да се продолжи, арезултатите по само неколку недели сами ке се јават! Медицината денес е голем прашалник, ништо не се губи со среќа !

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: