Завршен апел за помош на Светлана Милеска Димитриевска

5
Светлана Милеска Димитриевска има 36 години, и од 2007 год. се бори со ракот на дебелото црево. И покрај хирушката интервенција и терапија ракот метастазирал на црниот дроб. Сите испробани методи на лечење во нашата земја не даваат резултат, поради што итно се потребни дополнителни испитувања и третман во странство. Да помогнеме.  
 
070 143 173 (Т-Мобиле)
077143701 (VIP)
Жиро сметки:
210 – 700000608908, Тутунска Банка (денарска)
02-307-0595123.9, SWIFT-KOBSMK2X, Комерцијална Банка (девизна)
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: