Завршен апел за помош на Сузана Секуловска

23

Да спасиме една мајка, да спасиме едно семејство!

Четириесет и шест  годишната Сузана Секуловска , мајка на три малолетни деца боледува од карцином на црниот дроб.

Лекарите во Кина и ветуваат успешно лекување со соно фото динамична терапија, но лекувањето чини 15.000 евра.

Лекувањето треба да започне што е можно побрзо, затоа се молат сите хумани граѓани да помогнат со донации на

Телефонскиот број 077143775 на ВИП Операторот

Teлефонски број 075 143 161 за ОНЕ Операторот

И на жиро сметка на Тутунска Банка 210-5016177261.82

***The account below is for foreign donations.
Address:
Nova Ljubljanska banka (NLB) d.d.,Ljubljana,
Trg Repubilke 2, 1520 Ljubljana, Slovenia
POSLOVALNICA KOPER
SWIFT Code LJBASI2X 
IBAN SI56 02236 – 1455326646
Account name is Milisav Sekuloski-Beneficiary Suzana Sekuloska 
40C Kovaciceva, Koper, 6000, Slovenia

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

9 коментари

 1. Објавено од Iskra, на Одговори

  Za VIP i T-mobile operatorot veli deka broevite ne postojat a za ONE deka brojot ima zabrana za pojdovni povici. Moze li da proverite sto e problemot? Vi blagodaram

 2. Објавено од Nade, на Одговори

  Секој врти само на операторот кој го користи.
  Затоа не можете да донирате од другите оператори, но ако сте Оне корисник не би требало да има проблем. Ве молиле обраете се кај вашиот оператор за да видите во што е проблемот.

 3. Објавено од Pokerovacha Pokerov, на Одговори

  Donirano.

 4. Објавено од Vesna, на Одговори

  Od stranstvo kako moze da se donira?

 5. Објавено од Ina, на Одговори

  Dali moze nekoj da objasni kako moze da se donira od stranstvo. Smetkata koja e prilozena ne e validna. ke moze li nekoj da mi pomogne?

 6. Објавено од riste, на Одговори

  kako mozeme da donirame od stranstvo??/

 7. Објавено од Marianna MG, на Одговори

  Nova Ljubljanska banka (NLB) d.d.,Ljubljana,
  Trg Repubilke 2, 1520 Ljubljana, Slovenia
  POSLOVALNICA KOPER
  SWIFT Code LJBASI2X
  IBAN SI56 02236 – 1455326646
  Account name is Milisav Sekuloski-Beneficiary Suzana Sekuloska
  40C Kovaciceva, Koper, 6000, Slovenia

 8. Објавено од Marianna MG, на Одговори

  Nova Ljubljanska banka (NLB) d.d.,Ljubljana,
  Trg Repubilke 2, 1520 Ljubljana, Slovenia
  POSLOVALNICA KOPER
  SWIFT Code LJBASI2X
  IBAN SI56 02236 – 1455326646
  Account name is Milisav Sekuloski-Beneficiary Suzana Sekuloska
  40C Kovaciceva, Koper, 6000
  Slovenia

 9. Објавено од Marianna MG, на Одговори

  Nova Ljubljanska banka (NLB) d.d.,Ljubljana,

  Trg Repubilke 2, 1520 Ljubljana, Slovenia

  POSLOVALNICA KOPER

  SWIFT Code LJBASI2X

  IBAN SI56 02236 – 1455326646

  Account name is Milisav Sekuloski-Beneficiary
  Suzana Sekuloska

  40C Kovaciceva, Koper, 6000, Slovenia

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: