Завршен апел за помош на Стојко Голубовски

3

Превземено од Радио МОФ

На Стојко Голубовски потребни му се средства за покривање на трошоците од лекувањето на пост-ампутацијата. По тримесечната борба и повеќе интервенции, Стојко е префлен на лекување во болница за каде се потребни 8.500 евра. Собрани се половина од средствата, недостасуваат уште 254.000 мкд, а ќе следат и дополнителни трошоци.

Семејството Ве моли за помош.

Трансакциска сметка за донации
300 0070753827 66
Јасмина Голубовска
Комерцијална банка АД Скопје

Да му помогнеме на Стојко сите заедно!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: