Завршен апел за помош на Стојка Вучковска

2

 

 

Секој има право на среќно детство. Ние сме тие кои можеме да го овозможиме тоа.
070143113 (  за корисниците на Т-Мобиле)– Стојка Вучковска има само 14 години, а веќе се соочува со проблемите на животот. Таа има тешко оштетување на рбетниот столб , како резултат на церебрална парализа. За да може да функционира добро, мора да и се изврши операција на рбетниот столб во Болница во Охрид која чини 12000 евра. Да помогнеме!

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: