Завршен апел за помош на Стојан Димовски

4

Малиот Стојан Димовски, кој има само 11 годинки, боледува од церебрална парализа, и има потежок телесен хендикеп.
Тој може да ја поправи својата состојба со лекување во болницата Zhongfang Red Cross во Кина, кое би почнало во декември и би траело три месеци.

Сите ние можеме да му помогнеме на малиот Стојан да ги изужива сите убавини кои животот ги носи. Само еден повик од секој од нас на

070 143105 (Т-мобиле корисници),

077 143705 (VIP korisnici)

 

Tрансакциска сметка

Димевски Стојан

Стопанска банка

денарска : 200002631002093

девизна : 0026311459

е сосема доволно за да успееме во тоа!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: