Завршен апел за помош на Стефанија Петрова

19

 

Да подадеме рака, да покажеме дека сме луѓе со ГОЛЕМИ СРЦА!

Стефанија Петрова има четири годинки, а веќе води голема битка, битка за своето срце.
Таа мора да замине во Бугарија на операција, во Клиниката за Детска кардиологија во Софија.
Оперцијата чини 13800 евра, .сумата е покриена во 80% од исносот од страна на Фондот за Здравствено осигурување,

но сепак и остатокот од сумата како и престојот на еден родител во болницата се сума за која на семејството му е потребна помош.


Донациски број на Т-мобиле: 070143181

Донациски број на ВИП:  077143704

Донациски број на ОНЕ: 075143113

Трансакциска сметка за помош :

Стопанска банка: 200001711962789  на име Даница Петрова

За донаци од странство:

Stopanska banka Ad Skopje Filijala Radovish 

SWIFT:STOBMK2X

IBAN:MK07200002821138680

Danica Petrova 

ulica:Kodza Bair Radovish


Да подадеме рака, и да помогнеме!

***апелот е завршен по решението на Фондот за здравство за покривање на средствата и успешната операција

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

3 коментари

  1. Pingback: www.Mreza.mk | Да ѝ помогнеме на Стефанија

  2. Објавено од Boris Kaeski, на Одговори

    Dali e donaciskiot broj preku ONE vo funkcija? Zasto go gledam kako siv za razlika od drugite dva ..

  3. Објавено од Nade, на Одговори

    Активни се сите броеви.
    Донирајте слободно

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: