Завршен апел за помош на Стефан Змиоски

0

Стефан Змиоски има 8 години во неговиот организам откриено е присуство на тешки метали поради што е настанато функционално оштетување на клетките во мозокоти има неразвиен говор. За да се утврди степенот на оштетувањето и понатамошниот третман потребно е да се соберат средства за негово лекуваање.

Со вртење на донацискиот број можете да донирате по 100 денари за здравјето на Стефан !

T Mobile: 070 / 143 – 103

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од ice, на Одговори

    dali moze “vip” ili “one” i na koj broj

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: