Завршен апел за помош на Стефан Тимов

1

Драги пријатели

Да помогнеме , како и секогаш досега.

Стефан Тимов има проблем со десната рака, уште од своето раѓање, поради сепса.

По неколку неуспешни операции во Македонија и Бугарија, фондот за здравство овојпат одобрил операција во Германија,на клиниката за хирургија на горни екстремитети, “Бад Нојштад”во Франкфурт. Докторите процениле дека доколку не се превземе ништо во скоро време, десната рака на Стефан ќе престане да расте и да се развива.

Иако фондот ја покрива операцијата, трошоците за сместување и превоз не се покриени, а семејството со само еден вработен не е во можност да ги покрие.

Потребна е вашата помош за семејство Тимови

Помогнете со помош на донирање
075-143-161-само од броевите на ОНЕ

077143779-VIP

070143110-T Mobile
или на жиро сметка број 210501647586468 Тутунска Банка
денарска и девизна на име Стојна Тимова .
Семејсво Тимови ви благодари од се СРЦЕ

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.
Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: