Завршен апел за помош на Стефан Неделковски

1

Да ја вратиме насмевката кај Стефан !

Стефан има 14 години и кај него уште од рана возраст е откриен проблем со колковите поради што се препорачува да оди на операција за да се санира неговата моментална состојба.Пројавува болки во колковите при движење а се појавуваат и првите знаци на Епифизиолиза и мора да користи ортопедски помагала како би се движел.Операцијата е одложена на некое време,но поради тоа редовно посетува доктор физијатар и прима секојдневна терапија за која исто така се потребни средства.

СЕМЕЈСТВОТО НА СТЕФАН АПЕЛИРА ДО СИТЕ ХУМАНИ ЛУЃЕ ДА ПОМОГНАТ!

ФБ група за Стефан

ДОНАЦИИ НА СЛЕДНАТА СМЕТКА:

Донирање на следните броеви  од мрежата на Т Мобиле: 070 143 114 и мрежата на Вип со префикс 077/078 143-701

Од Нас зависи ….

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Sladjana, на Одговори

    Ако животот подразбира земање и давање, тогаш за хуманоста, со бескрајна благодарност возвраќаме.
    Она, што сигурно знаеме во моментов е дека операцијата, сепак нема да се изврши во Ремедика. Најнеблагодарно е да се донесе вистинска одлука каде точно би можела да се случи, но веруваме дека Токуда хоспитал – во Софија, Р. Бугарија во моментов е најсериозен избор за нашиот Стефан. Како мајка, од се’ срце ВИ БЛАГОДАРАМ!

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: