Завршен апел за помош на Стефан Ѓуровски

4

 

 

Јас сум Стефан Ѓуревски. Имам 21 година и живеам во Скопје. Оваа facebook страна е создадена за мене, како апел за помош бидејќи немам сопствен facebook профил. Немам бидејќи не можам да пишувам. Мојата дијагноза е прогресивна мускулна дистрофија. Со тек на годините ми откажаа нозете и рацете. Лек немаше. Сега ми откажуваат и мускулите на срцето, белите дробови и бубрезите. Лек ИМА во Пекинг, но моите родители не можат да ги обезбедат потребните 29 000 $. Ви благодарам што ќе ми го продолжите животот и ќе донирате

по 100 денари вртејќи на бројот 077 143 413 (ВИП КОРИСНИЦИ)

070143116 (Т-мобиле корисници)

One 075-143-150

или ќе уплатите средства на:

Стефан Ѓуревски
Жиро сметка: 210700000609296
Депонент: NLB Тутунска Банка

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: