Завршен апел за помош на Стефан Ѓорѓески

6

Да подадеме рака на  едно детенце.

Да помогнеме на едно дете, да има безгрижно детство. Овие очиња го заслужуваат тоа!

Стефан Ѓорѓески има само две годинки и боледува од церебрална парализа.

Неговите родители, по неуспешните обиди да најдат решение за подобрување на неговата  здравствена состојба во нашата држава, решението го побараа во Турција. Но лекувањето таму ќе ги чини 10000 евра.

Сумата која е надеж за подобро здравје на Стефан, за неговото семејство е недостижна, без нашата помош.

Да помогнеме.

Телефонски броеви за донација:

VIP- 077143193

T-Mobile- 070143110

Жиро сметка за уплата на денарска помош :

200001765901385

Банка : Стопанска Банка АД Скопје

Назив на примачот: Дејан Ѓорѓески

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: