Завршен апел за помош на Снежана Китанова

1

 

ПОЧИТУВАНИ,
Да и помогнеме на Снежана Китанова, 22 год, на која и е потребна операција и лекување во странство (Hopital Tenon Paris, France), кое ке чини повеке од 50 000 евра. Moже да уплатите на следните сметки:
– Ден. с/ka 270700020361413, на име Китанов Зоран во Халкбанк, експозитура Струмица.
– Ден. с/ka 210501585494537, на име Китанова Снежана во НЛБ Тутунска Банка, експозитура Струмица.
– Девизна с/ka HALKBANK IBAN: MK07270700009517880, 
SWIFT EXPCMK22
Благодарам однапред,
Email: kitanovas@yahoo.com

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

8 коментари

 1. Објавено од Ilinka, на Одговори

  Translated into English:
  Dear Sir/Madam,

  This is an open call for all of you to take the opportunity and donate for life saving operation for Miss Snezana Kitanova from Strumica, Macedonia. Miss Snezana will need funds of 50000 EUR for treatman in Hopital Tenon Paris, France.

  For all of you who live outside of Macedonia, you can donate to the following account details:
  HALKBANK IBAN: MK07270700009517880,
  SWIFT EXPCMK22
  Strumica, MACEDONIA

  Please help us to save young life.

  Kind regards,
  Kitanov Zoran
  Spiro Zahov 31/A
  Strumica
  Macedonia

 2. Објавено од Ilinka, на Одговори

  Dear All,

  This is an open call for all of you to take the opportunity and donate for life saving operation for Miss Snezana Kitanova from Strumica, Macedonia. The treatment for Miss Snezana will require funds of at least 50000 EUR. The operation will be in Hopital Tenon Paris, France.

  For all of you who live outside of Macedonia, you can donate to the following account details:
  HALKBANK IBAN: MK07270700009517880,
  SWIFT EXPCMK22
  Strumica, MACEDONIA

  Please help us to save the young life of our daugther.

  Kind regards,
  Kitanov Zoran
  Spiro Zahov 31/A
  Strumica
  Macedonia

 3. Објавено од Anunnaki, на Одговори

  What if there is a cure for cancer without surgery?
  I’m willing to meet her family and to talk about it.
  P.S.
  I live near Strumica

 4. Објавено од ilinka, на Одговори

  Annunaki,

  I believe the best is for you to approach Miss Kitanova’s family.

  You can either contact them by the address details given or you can try via email: kitanovas@yahoo.com

  Regards,
  I.Gogova

 5. Објавено од ilinka, на Одговори

  JAS SE NADEVAM DEKA HUMANOSTA I LJUBOVTA I OVOJ PAT KE POBEDAT

 6. Објавено од Софка, на Одговори

  Ви препорачувам од искуство да оставите телефон за контакт. Така луѓето кои сакаат да помогнат ќе ви се јават полесно и побрзо. Немате ли можност за да отворите телефонски донации?

 7. Објавено од ilinka, на Одговори

  Sofija,
  Blagodaram za sovetot.
  Kolku sto sum zapoznaena familiajta Kitanovi se vo proces na vospostavuvanje broj so nekoi od mobilnite opepartori

  Pozdrav
  ilinka

 8. Објавено од Natalija Veles, на Одговори

  Ова е шок за мене…толку младо девојче,за ова да и се случи на нејзе…ПОМАГАЈТЕ ЛУЃЕ…помагам и јас…СЕ ЗАВИСИ ОД НАС…!ХУМАНОСТА ПРЕД СЕ! СЕ НАДЕВАМ ДЕКА СЕ КЕ БИДЕ ВО РЕД СНЕЖЕ!!!Од срце…Натали.

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: