Завршен апел за помош на скопско семејство

6

Почитувани

Една мајка и нејзиниот син замолуваат за помош. Да им излеземе во пресрет!

Едно скопксо семејство кое сака да остане анонимно, една мајка и нејзиниот 22- годишен  син кој е воедно и болен, живеат во лоши животни услови, со само 4000 денари месечни приходи.

Во овие студени денови немаат огрев ни храна. Освен тоа, немаат ни машина за перење, ниту пак болјер, а ни средства за хигиена ни за домакинство. Со своие скромни приходи, тие едвај врзуваат крај со крај….

Доколку можат хуманите граѓани да излзеат во пресрет, на ова семејство му е потребна храна, дрва за огрев, хигиенски средства и средства за домакинство, болјер, машина за перење, и нешто облека.

Сите хумани луѓе кои можат да помогнат, контакт информацијата со мајката можат да ја добијат на mail@donacii.mk

Да покажеме дека имаме ГОЛЕМИ СРЦА!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: