Завршен апел за помош на Симона Пеовска

4

Драги пријатели.

Кај Симона Пеовска е забележана појава на лимфни жледи, кои укажуваат на појава на Хоцкинова Болест. За да се потврдат наодите и да се пронајде соодветна терапија , потребно е под итно да се направи PET-KT скен, кој пак не е покриен со средства од Фондот за Здравство.

Сумата која е потребна не може семејството само да ја покрие….Ние сме тие кои можеме да помогнеме…

070143116- на овој број корисниците од Т-мобиле можат да донираат по 100 денари.

 

Ви благодариме на Хуманоста!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: