Завршен апел за помош на Силвана Абединова

8

Силвана Абединова од Велес е заболена од карцином на бели дробови, поради што и е потребна финансиска помош за лекување.

Поради тоа Ве замолуваме сите Вие кои сте во можност, да помогнете со донации кои на Силвана многу ќе и значат и ќе придонесат за нејзино побрзо закрепнување.

Потребен е само еден повик на донацискиот број наменет за корисници на ВИП.Оне 143-468.

Да спасиме еден човечки живот.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: