Завршен апел за помош на Шебале Шаини

1

Почитувани хуманисти,
Шебале која има само 10 годинки зад себе има веќе 4 операции поради конгенитална дислокација на колкот и тоа обострано, на двата колка. И покрај овие оперативни зафати нејзината состојба не е подобренатака да повторно треба да оди на операција во Софија за да и се подобри функционалноста на колковите. Семејството нема средства за оваа операција и затоа апелира до сите хумани луѓе да донираат на следниот број од мрежата на Т Мобиле : 070 143 108

Извор

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: