Завршен апел за помош на семејството Трајкови

1

На 8 декември се случи голем пожар во населбата Циглана во Скопје.

Граѓаните кои останаа без своите домови со солзи во очите за раскажаа за страшната случка и паниката која настанала кога среде сон биле разбудени со веста дека пожарот се наближува до нивните домови.

Ги земале децата веднаш излегле од куќите и како што раскажуваат, не успеале дури ни облека со себе да земат.

Пожарот целосно ги опустошил нивните домови.

Дејан Трајков кој со своето семејство останал без дом, апелира на нашата хуманост…

  • Драги пријатели , ни изгоре куќата во пожарот што се случи во Циглана , Ве молам сите Вие што сакате и што можете било како да ни помогнете , јавете се на тел.078/440224. Ви Благодарам!
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: