Завршен апел за помош на семејството Петковски

7

Превземено од фб

Семејната куќа на семејството Петковски на 08.03.2016 година беше зафатена од пожар. Во пожарот изгоре целокупната покуќнина .

Затоа, да му помогнеме на семејството повторно да застане на нозе.

Тел. за контакт 070-395-284 ОТЕЦ ГОРАН

Сметка за донации:
на име превзитера Лидија Петковска
Стопанска Банка АД-Скопје
200 0009983764 69

5

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: