Завршен апел за помош на семејството Бошковиќ

12

Почитувани

да помогнеме на една самохрана мајка да им овозможи на своите дечиња да имаат нормално детство.

Даниела Бошковиќ живее во Куманово, под кирија во трошна куќа каде веќе нема да може да престојува затоа што нема можност да ја плака киријата. Струјата и е исклучена, нејзините деца пишуваат домашни задачи на свеќи….За греење не станува збор….

Даниела е болна од анорексија и карцином, но во оваа ситуација таа не ни размислува за лекарства, немајки средства ни за да ги прехрани своите деца….

ДА ПОМОГНЕМЕ!!!

Контакт со Даниела 071831813

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Bile Bela Cindarela, на Одговори

    Каде се наоѓа книжарата?

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: