Заваршен апел за помош на семејството Арсови од Неготино

6

Драги пријатели

Да покажеме уште еднаш дека сме големи и да подадеме рака.

Семејството Арсови доживеа поплава во својот дом во село Војшанци, Неготинско.

Поради надојдената река која ја поплави нивната куќа, те останаа без дом за живеење и без покрив над главите.

Моментално се сместени во две соби во болницата, но немаат постојано место каде би продолжиле да ѓивеат.

Нивната стара куќа е комплетно под вода, а пред да им се случи несреќата почнале со изградба на нова, која н е довршена и има само карабина.

Се замолуваат сите градежни фирми кои се во можност да им помогнеме на овие луѓе побрзо да ја изградат својата куќа.

Сите хумани граѓани можат да донираат и мебел и покуќнина за ова семејство.

Доколку сакате парично да им помогнете, тоа може да се стори на сметка за донации

Стојанче Арсов халк банка 270700020184582.

Контакт со семејството за подетални информации може да се остварат на 078747854

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: