Завршен апел за помош на семејство од Прилеп

3

Молба за помош на четиричленото семејство Свеќанцоски од кое родителите се инвалидизирани лица Ги замолуваме сите хумани луѓе да ни помогнат со донирањена финансиски или материјални средства. Затоа што нашето семејство на 27-11-2015 г. зафатено од страотниот пожар целосно го загуби својот дом.  Поради тоа Ве замолуваме сите хумани луѓе да помогнете на нашето семејство за да успееме повторно да се вратиме во нормален живот со свој нов дом.

 Благодарност до сите оние кои ќе  донираат на оваа жиро сметка:

 240287101102392 Уни банка

 А за материјални средства моб: 070-353-678

Да помогнеме!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: