Затворен апел за помош на Сашо Велинов

7

Истечени донациски броеви.

Да спасиме еден татко, да спасиме едно семејство.

Сашо Велинов e татко на 5 деца.
Тој има Arnold chirai malformation, израсток на черепот кој му притиска на мозокот.
Oперацијата се прави од страна на турски хирурзи во Турција, во Acibadem -Истамбул, и чини 10000 евра.
Семејството не е во можност да ја обезбеди потребната сума и не замолува сите нас за помош.

Да подадеме рака!

Донациски број на мрежата на Т-Мобиле: 070143171

Донацикси број на ВИП: 077 143 402

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

  1. Објавено од Звонко, на Одговори

    Ве молам дали може и број за донации на Оне или сметка.

  2. Објавено од Mito Bekrija, на Одговори

    Veke e objaven brojot od VIP Na nego moze I od
    mrezata Na ONE

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: