Завршен апел за помош на Сара Јорданова

23

Сара Јорданова боледува од леукемија поради што и е потребна трансплантација и лекување во Италија.

Ве молиме да помогнеме на семејството кое не е во можност за покривање на големите трошоци за патот и лекувањето.

Сметка за донации од Македонија
Број на сметка: 210 5016527211 63
Корисник: Сара Јорданова
Банка: НЛБ Тутунска банка АД Скопје

Сметка за донации од странство
Name: Sara Jordanova
Address: Star Karaorman
IBAN: MK07210501652721163
Bank name: NLB Banka AD Skopje
Bank address: Majka Tereza br. 1
Country: Makedonija
SWIFT: TUTNMK22

Сара ја чека нашата помош. Нашето малку за некој значи многу, а особено кога тоа наше малку може да помогне за нечие здравје и живот.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: