Завршен апел за помош на Сања Кухар

0

Сања Кухар 26 год., преживеа тешка сообраќајна несреќа и е во кома повеќе од две години.

Поради непостоењето на кома центар и грижа за луѓе во коматозна состојба во Македонија мојата фамилија е комплетно оставена сама да се снаоѓа…

Пробани се многу работи за подобрување на нејзината состојба, меѓутоа не резултираа со голем успех.

Скоро беа направени испитувања во Систина и беше заклучено дека третмани во хипербарична комора би можеле да и помогнат во процесот на будење. Таквите третмани може да се направат во приватна клиника во Белград и потребни се од прилика 100 третамни кои би чинеле околу 30 000 евра.

Поради висината на сумата која мојата фимилија не може да  ја дозволи отворен е број за донации во T-Mobile и со секој повик од број на Т-Mobile на бројот 070 143 181 се донираат по 100 ден.

 

Сечија помош е добродојдена така да кој може нека помогне.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

  1. Објавено од Zoran, на Одговори

    Se moli semejstvoto na Sanja da se javi na sledniov broj 070819058. Moze da se pomogne preku energtski tretmani. TRETMANITE NE SE NAPLKAAT I NEBOLAT. Potrebno e samo da se javite. Pozdrav.

  2. Објавено од SONJA, на Одговори

    IMA HIPERBARNA KOMORA I VO SKOPJE NA KL ZA PLASTICNA HIRURGIJA

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: