Завршен апел за помош на Сања Кухар

4

Превземено од: фб.

Донациски броеви:

070 143 122 Телеком

077 143 144 ВИП

075 143 171 ОНЕ

Damjan Stojanovic:

Драги дечки
Сања Кухар, сестрата на наш многу близок другар, која е во многу тешка состојба после сообраќајка, треба итно да оди на операција во Германија. За таа цел организираме серија на хуманитарни настани во текот на овој месец и јануари 2016, за да собереме барем дел од 26 000 евра потребни за овој зафат. Во моментот, бидете другари и јавете се на броевите, а на овие жиро сметки Комерцијална банка АД Скопје, сметка бр.: 300007082326414; Стопанска банка АД Скопје, сметка бр.:200002955203059 ќе може да донирате сума по ваш избор. Stay tuned за музички и уметнички настани насекаде по градов! Ако ја лајкнете фоткава, ќе знам дека сте се јавиле. Благодарам!!! #заСАЊА
Dear friends
Sanja Kuhar, our close friend’s sister is in critical condition since a car accident several years ago. She needs to have surgery as soon as possible in Germany. To that end, we are organizing a series of humanitarian events during December 2015 and January, 2016 to raise some of the 26000 euros needed for the surgery. At this moment, I ask you to be generous and call the number on this banner and donate an amount of your choice to these accounts Komercijalna Banka AD Skopje, acc.no.: 300007082326414 or Stopanska Banka AD Skopje, acc.no.:200002955203059. Stay tuned for music and art events all over town! If you like this cover photo I’ll know you’ve called. Thank you!!! #заСАЊА

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: