Завршен апел за помош на Сања Кандиќ

10

Почитувани пријатели

Да спасиме еден живот, потребна ни е брза реакција.

Ајде сите ние, да одвоиме 10 минути од нашето време , за да и помогнеме на Сања Кандиќ.

Сања Кандиќ имаше операција на слепото црево но по лекарска грешка состојбата по операцијата и се влошува , со појава на рани низ внатрешниот дел на организмот која може да предизвика појава на сепса…Ситацијата е се поалармантна секој ден.  Сања може да биде оперирана во Приватната болница Филип II во Скопје, чини 2000 евра, но таа и нејзината мајка не можат да ја обезбедат сумата која е потребна сами.

Ајде да помогнеме, помошта нас ќе не чини малку, но за Сања ќе значи ЖИВОТ!

Сите хумани луѓе можат да и помогнат на Сања со уплата на сума по избор на трансакциската сметка отворена за таа намена:

НЛБ ТУТУНСКА БАНКА

KANDIK SANjA

БРОЈ НА ЖИРО СМЕТКА  210501616734648

Koнтакт за информации, Жане Манева, мајка на Сања : 078-737-028

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

 1. Објавено од biljana, на Одговори

  ima li broj od vip?

 2. Објавено од gsagsagsagsagsa, на Одговори

  Bidete humani!!!Donirajte!!!Pomognete i na Sanja Kandikj!!! Почитувани пријатели
  Да спасиме еден живот, потребна ни е брза реакција.
  Ајде сите ние, да одвоиме 10 минути од нашето време , за да и помогнеме на Сања Кандиќ.
  Сања Кандиќ имаше операција на слепото црево но по лекарска грешка состојбата по операцијата и се влошува , со појава на рани низ внатрешниот дел на организмот која може да предизвика појава на сепса…Ситацијата е се поалармантна секој ден.  Сања може да биде оперирана во Приватната болница Филип II во Скопје, чини 2000 евра, но таа и нејзината мајка не можат да ја обезбедат сумата која е потребна сами.
  Ајде да помогнеме, помошта нас ќе не чини малку, но за Сања ќе значи ЖИВОТ!
  Сите хумани луѓе можат да и помогнат на Сања со уплата на сума по избор на трансакциската сметка отворена за таа намена:
  НЛБ ТУТУНСКА БАНКА
  KANDIK SANjA
  БРОЈ НА ЖИРО СМЕТКА  210501616734648
  Koнтакт за информации, Жане Манева, мајка на Сања : 078-737-028

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: