Завршен апел за помош на Сања Ѓоргиоска

11

Сања Ѓорѓиоска имаше тешка сообракајка, која резултира со повреди опасни по животот на Сања.

Под итно треба да изврши оперативен зафат на рбетниот столб во Систина, кој чини 28000 евра,

сума која без наша помош не може да се обезбеди.

Донации од мрежата на Т Мобиле: 070/ 143-117
Донации  од мрежата на ОНЕ  : 075/ 143-750
Донации од мрежата на ВИП :077/ 143-314

Да подадеме рака и спасиме еден млад живот ЗАЕДНО!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: