Завршен апел за помош на Сања Чавдарова

4

Сања Чавдарова боледува од церебрална парализа („QUADRIPLEGIA SPASTICA – PARALYSIS CEREBRALIS”). Пред еден месец таа се врати од центарот за рехабилитација „Гибање“ во Љубљана- Словенија со  кое лекување Сања покажа голем напредок. За резултатите да бидат многу подобри потребна е интензивна рехабилитација во период од најмалку 5-6 месеци. Таквата програма ќе чини околу 12.000 евра.

Се повикуваат сите хумани граѓани да помогнат во лекувањето на Сања.

Броеви за донирање:

ВИП: 077-143-776

Жиро сметка: 380503311300143

Банка: ProCredit Банка, Струмица

Назив: Мара Чавдарова ул. „М. Хаџивасилев- Јасмин “ бр. 83 Струмица.

Однапред благодарни, семејство Чавдарови

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: