Завршен апел за помош на Сања Чавдарова

7

Сања Чавдарова боледува од церебрална парализа. Неа и се потребни два третмани лекување со аминокиселини во болницата “Интермед прима ” во Пловдив, Бугарија. Досега има направено четири третмани во истата болница и има подобрување на здравствената состојба. Сања подолго време се лекува, и се надева дека со овие третмани нејзината состојба ќе се подобри. Вкупната потребна сума е 2180 евра.

Телефони за донации:

За корисници на Телеком 070 143-183

Да и помогнеме на Сања да го заврши своето лекување, сите заедно!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: