Завршен апел за помош на самохраната мајка Татијана од Куманово

7

Почитувани пријатели, да подадеме рака и да помогнеме.

Татијана Савевска од Куманово е самохрана мајка која живее со својата 6-годишна ќеркичка во многу тешки услови. Таа нема вработување и живее без никакви приходи, понекогаш нема доволно средства за да го помине денот….

На неа и на нејзината керка се потребни храна, облека, средства за хигиена материјална помош средства за домаќинство…Пред се и е потебно вработување, за да може да застане на свои нозе и сама да се грижи за својата ќеркичка.

Како самохрана мајка без приходи, таа не замоли да и излеземе во пресрет и да замолиме секој кој може да одвои од своето малку и да помогне една мајка и детенцето нејзино да имаат достоинствен живот.

Сите кои сакаат да и помогнат, со храна, облека, средства за хигиена,вработување, можат да ја побараат на 075-945-211.

Да помогнеме и со своето малку да смениме два живота на подобро.

Го можеме тоа, нели?

Жиро сметка: Тутунска Банка 210-5016900747.96 Анабела Савевска

Телефонски број за контакт: 075495211

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: