Завршен апел за помош на самохрана мајка од Куманово

18

Мери Андоновска е мајка на две малолетни дечиња кои во последнава година живеат без електрична енергија. Без никакви финансиски примања, мајката е принудена да побара помош од сите вас. За овие дечиња да не седат во темнина и да не читаат и пишуваат на свеќа, потребна им е финансиска помош со која ќе ја приклучат електричната енергија.

Сите хумани луѓе кои сакаат да помогнат можат да го контактираат семејството на  075 800 987.

 

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: