Завршен апел за помош на самохрана мајка

8

Тридесет и шест годишната Маја Алексовска од Велес, која што повеќе од 10 години живее во Скопје, самохрана мајка, мајка на две малолетни деца очајно се бори со сиромаштијата.
Живее под кирија и со многу мали приходи.

Не смее да се врати во родниот град поради нејзиниот сопруг кој ги малтретирал, а институциите и велат да ги остави децата таму се додека не се снајде со подобра работа.

Секаква помош е добредојдена, од финансиска до материјална, храна и сл.

За контакт со Маја обратете се на mail@donacii.mk

Маја за 24 вести

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: