Завршен апел за помош на Розалија Бошковски

15

Почитувани пријатели, ајде да ја покажеме хуманоста на дело!

Да и помогнеме на младата Розалија Бошковски да се избори за своето здравје.

Розалија треба да замине на операција во Германија , со цел да биде оперирана од темпорален слеппоочен хемангиом.

Поради хемангионот, таа има чести напади, и поради тоа за побрзо да се санира проблемот, операцијата е повеќе од потребна.

Да подадеме рака и помогнеме, сите кои можеме.

Телефонски броеви за донации :

T-Мобиле : 070143105

VIP: 077143705

ONE : 075143550

Жиро сметка за донации

250-1010003867-14

Sparkasse Bank Makedonija

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

  1. Објавено од Baze, на Одговори

    Проверете ја сметката од Sparkasse, неможе да се изврши уплата на оваа сметка…

  2. Објавено од Nade, на Одговори

    Додека да добиеме инфо, ќе ја исклучиме од апелот сметката.
    Ви благодариме на информацијата

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: