Завршен апел за помош на Раим Демировски

8

Да помогнеме-тоа е наша задача!

Раим Демировски има парализа и треба под итно да се упати на физикална терапија во Катлановска Бања. Дел од сумата треба да ја покрие тој самиот, но поради неговата состојба не е во можност да ja обезбеди. Затоа апелираме до сите кои можат, да помогнат ♥

Т-мобиле корисниците можат да помогнат на овој број-070143113

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

3 коментари

  1. Објавено од gsassgasaasg, на Одговори

    Verba vo Bog!

  2. Објавено од Oliver, на Одговори

    Zdravo Raim. Kolkava e sumata sto Vi e potrebna? Sakam da pomognam.

  3. Објавено од Zoran, на Одговори

    KOLKAVA E SUMATA STO TREBA DA SE OBEZBEDI :)?

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: