Завршен апел за помош на Петар Ристевски

27

На малиот Петар Ристевски му е потребна наша помош. Тој пред одредено време паднал во кома, без да се знае причината. Сега се потребни дополнителни испитувања, по неговото будење од комата, во болница во Словенија, со цел да се најдат причините за коматозната состојба, како и дополнителната рехабилитација.

Средстваат се покриени од ФЗО на сепак на родителите им се потребни и дополнителни средства за престој и третмани.

Да помогнеме со донација на телефонскиот број за корисници на Телеком 070 143-117

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

  1. Објавено од Марко, на Одговори

    телефонскиот број на постоии

  2. Објавено од jasminaap, на Одговори

    Марко, дали пробувате да донирате од број кој е на Телеком операторот?

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: