Завршен апел за помош на Петар Попоски

14

Секое дете е специјално,секое е дар од бога….

Дванаесетгодишниот  Петар Попоски од Охрид боледува од многу ретка болест,  Tyrosine hydroxylse deficit,  и итно му се потребни 10.000 евра за почеток на негово лекување во Германија.

 Ги молиме сите хумани луѓе да се јават на телефоните или на хуманитарната сметка да донираат колку се во можност.  Петар Попоски  боледува од многу ретка болест Tyrosine hydroxylse deficit. Тој е прводијагностицирано дете во Македонија. Дијагнозата е поставена во Германија после 12 години. Лекувањето треба да е во Хајделберг, Германија, во метаболен центар за цела Европа. За почеток на лекувањето се потребни околу 10.000 евра.

Телефони за донирање: ONE 075143502,

VIP 077143702,

Т-Мобиле 070143108

Вашите онации може да се уплатат и на

хуманитарна сметка за Петар Попоски

300011000002087 Комерцијална банка а.д. – Скопје.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: