Завршен апел за помош на Перо Јовановски

17

Перо Јовановски има потреба од операција – имплантирање на монофокална торична леќа на две очи. Интервенцијата подолго време се одложува поради недостиг на средства и ќе се направи во Систина штом ќе се соберат средствата, а потребни се 3.000 евра.

Tрансакциската сметка за донации:
210 5015777854 62
Тутунска банка
Перо Јовановски

Да му помогнеме на Перо да ги собере средствата за операција за да може да има подобар вид и подобар живот.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: