Апел за помош на Пеце Лавчановски

1
070143303- За корисниците на Т-Мобиле
-Пеце Лавчановски има 21 година и преживеана тешка сообраќајна несреќа. О серијата оперативни зафати, операцијата на раката била неуспешна. Сега Пеце треба да направи уште еден оперативен зафат на раката, кој чини 41475 денари, кои семејството не е во можност да ги покрие, бидеки голем дел од претходните операции ги чинеле и онака премногу.
Да помогнеме! Да подадеме рака!
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: