Завршен апел за помош на опожареното семејство Силјановски од Скопје.

5

Драги пријатели

да им помогнеме на членовите на семејството Силјановски, чиј дом изгоре в пожар на 23.10.2014.

Штетата е проценета на 1000000 денари. Изгорена е кровната конструкција во дел од куќата, таваните, покривот, сел од намештајот, дел од облеката…

Општината Кисела вода на семејството од Драчево му помогна со 30000 денари, но тоа не едоволно за да се обнови нивниот

дом.

Доколку има некоја хумана градежна фирма, може да им се помогне во материјал и работна рака.

Сите кои сакаат да помогнат со било што , може да се обратат на телефон

070913215- Михајло Силјановски

или пак да направат уплата на жиро сметката:

300007056558267

на име Михјло Силјановски

Ви благодариме на Хуманоста.

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: