Завршен апел за помош на опожареното семејство Арсовски од Скопје

7

На 29 декември 2014 година за само 10 минути, во пожар семејството Арсовски од Скопски Чаир изгубија се што печалеле со години.

Пожарот кој ја зафатил куќата комплетно ја уништил.

Семејството остана без кров над главата во овие студени денови.

Уништена е цела покуќнина и се што имале, а за обнова на куќата и покуќнината семејството само не може да обезбеди средства. Вработени се само синот и ќерката, но со мали примања.

Семејсвото Арсовски замолув за помош во градежен материјал за обнова на куќата, помош во покуќнина, мебел,. бела теххника, храна, облека…

Секој кој може да помогне може да го побара синот Игор Арсовски на телефон : 077 575 806.

Да помогнеме, сите.

Да помогнеме едно семејство да застане пак на нозе!

Информацијата е превземена од Канал 5

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: