Завршен апел за помош на опожареното семејство Андоноски од Прилеп

5

Превземено од: setaliste.com.mk

“Драги пријатели, да му помогнеме на тричленото семејство Андоноски од Прилеп, кое при пожар  остана без покрив над главата.

Од куќата не останало буквално ништо, тие немаат ниту покрив над главата ниту пак облека.

Се апелира до сите граѓани кои што можат да помогнат на било каков начин за овие луѓе да можат да ја поминат зимата.

Сметка: 210 501602889838 – Тутунска банка – Трајче Андоноски

Ве молиме да споделите за да им се помогне што побрзо, тие немаат каде да живеат!”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: