Завршен апел за помош на опожареното семејсто Марџиеви од Пирава, Валандовско

10

Пријатели

да подадеме рака и да помогнеме на семејството Марџиреви од Валандовското село Пирава.

По пожарот кој пред два дена ја проголта нивната куќа и се што луѓето години градеа, семејствот апелира за помош од хуманите граѓани.

Останати без кров над главата, на ова осумчлено семејство му се потребни храна, облека, градежен материјал,бела техника, покуќнина, и буквално секоја помош која сметате дека ке им е отребна.

Тие практично својот дом треба да го изградат од нула.

Да покажеме дека сме луѓе.

Се замолуваат градежните компании и фирми, као и институциите, и сите хумани граѓани, да помогнат со донација во материјална или парична помош.

Контакт : Костадин Марџиев : 070570079

Жиро сметка за помош:

210501629649616- Тутунска Банка,

на име Костадин Марџирев, улица “Лазар Колишевски” бр. 31, село Пирава, Валандово

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: