Завршен апел за помош на Оливер Савоски

5

Превземено од: фб.

Да бидеме хумани и да помогнеме на ова младо момче да продолжи да си го живее животот среќно.
Оливер Савоски боледува од ulcis cruris bill на двете нозе и не е во можност да оди.
На Оливер му е потребна операција, а дотогаш од наша страна да донираме за да се лекува.За лекови потребни се 5500 ден.
Може да се уплатат на следнава жиро сметка-210501611689872
Во NLB,TUTUNSKA banka.На име ВладимирСавоски
Да бидеме хумани, да му помогнеме на Оливер Савоски од Тетово.

Фамилијата Савоски однапред ни благодари за дадената подршка

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: