Завршен апел за помош на Олгица Тодоровска

15

Олгица Тодоровска од Штип, 21 година, боледува од карцином со потекло од гениталиите, после 5те операции резултатите покажуваат дека карциномот се проширил на дел од тенкото црево и мочниот меур. И покрај редовната хемотерапија потребно е да прима и биолошка терапија за која се потребни големи финансиски средства. Се замолуваат сите хумани луѓе да донираат за Олгица да ја победи болеста.

Телефон за Донација од Т-Мобиле 070143102

Tелефон за Донација од ВИП 077143706

Трансакциска сметка: 300087021035990 Комерцијална банка на име: Олгица Тодоровска

БИДЕТЕ ХУМАНИ! 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.
Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: