Завршен апел за помош на Нина Манчиќ

3

Малечката Нина Манчиќ има потреба од нас. Да помогнеме!

Нина пати од надворешен страбизам кој мора да се отстрани по хируршки пат, инаку би имало уште полоши консеквенси по видот на Нина. Нина од страна на нашите офтамолози е упатена во Белград, на клиниката “ОКУЛУС”, каде на 30 јануари и е закажан преглед кој ке го закаже и терминот за операција.

Самата операција чини 1000 евра, сума која семејството не е во состојба да ја обезбеди. Затоа апелира до сите нас хумани луѓе-да помогнеме.

 

Донациски број од Т-Мобиле  070/143 108 (со повик се донираат 100 ден +18 ден.ддв)

Сметка за донации од МК

210501673201452  vo NLB, на име  NINA MANCIK,

кога се уплаќa се внесува шифра 562 Уплата за донацијa

За донации од странство

MK07210501673201452. SWIFT: TUTNMK22.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.
Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: