Завршен апел за помош на Николина Митева

46

Малечката Николина Митева има само 5 годинки а веќе води огромна битка-битка за нејзиниот живот!

Таа боледува од B-Vorlaufer-All, Akute Lymphatishe Leukamie – напредна лимфастична леукемија.

За да се спаси нејзиниот живот , таа мора да прима хемотерапија и други третмани во Германија, за што се потребни 120000 евра.

Семејството е веќе таму, но не можат да ја соберат потребната сума за лекувањето.

Да покажеме дека сме големи! Да и помогнеме на Николина да ја извојува својата битка!

Донации на жиро сметка:

250008000336332- Шпаркасе Банка АД Скопје

на име на Зоки Митев

 

И девизна сметка:

IBAN : DE 42400700800013884200

Swift: DEUTDE3B400

Swift:

DEUTDE3B400

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: