Завршен апел за помош на Никола Новоселски

35

 

 

Младиот Никола Новоселски, по тешката сообраќајна несреќа која се случи на 8 април 2012 во Струмица има потешкотии со дишењето.

За да се подобри неговата состојба, потребна е операција на грлото која треба да се изведе во Турција и чини 23000 евра.

Неговото семејство не е во можност да ја собере сумата која е потребна, и затоа апелира до сите хумани граѓани кои се во можност да помогнат.

Ime na smetka: Vancho Novoselski
Ziro Smetka: 5305 000 1590 2816
Banka: Ohridska Banka

 

Donations in Australia:
Account Name: Zhanko Ristov

BSB: 063-262
Account Number: 1033 3815
Bank: Commonwealth Bank
Линк до групата за помош на фејсбук: https://www.facebook.com/HelpMyFriendNikola
Линк до фб акаунтот на Никола : https://www.facebook.com/nikola.novoselski
ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА ХУМАНОСТА!
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: